Het antwoord is: alledrie

De vraag was: “Welke stekker kunt u voor uw elektrische auto thuis gebruiken?”

De linker twee zullen echter niet zomaar thuis passen. Voor thuisgebruik raden wij de linker aan. U hebt daarvoor een ander stopcontact nodig en ook een zogenaamde 3-fasen aansluiting. Ieder huis heeft de beschikking over een fase, maar u kunt uitbreiden naar 3 fasen. Het voordeel voor u is dat uw auto 3 maal zo snel geladen is. En dat met een relatief kleine aanpassing.
Hebt u geen behoefte aan 3 maal sneller laden, dan raden we wel een andere stekker aan. Dat is de baluwe versie van de rode stekker op de afbeelding. Deze is beter geschikt om langdurig 16 Ampere te leveren aan uw auto. De rechter kunt u het beste alleen gebruiken, in gevallen dat er geen andere aansluiting beschikbaar is.
3-laadkabels
De middelste had u wellicht al herkend: Dat is de Europese standaard, Mennekes, Type 2 mode 3. De stekker maakt communicatie tussen uw auto en de laadpaal mogelijk. Deze dient u alleen te gebruiken bij laadpalen de dezelfde aansluiting hebben.

Hebt u een Think City of een andere EV die nog niet met 3 fasen kan laden? Dan is de kans groot dat wij u kunnen helpen met ombouwen.
3phase-fast-charger-DEOdrive

Belt u gerust voor meer informatie