Over Ons

De oudste: wij zijn het origineel

DeoBoat is de oudste in Fuel Cell en Waterstof gespecialiseerde EV (electric Vessel) ombouwer van Nederland met wortels in de Electric Vehicle ombouw. Sinds 2011 houdt DeoBoat (onder de naam DeoDrive) zich bezig met advies over en de installatie van elektrische aandrijvingen.

Naast expertise over Fuel Cell en waterstof technologie beschikken wij over ruime ervaring met Lithium-Ion en Lithium-IJzerFosfaat batterijen. De systemen die wij ontwerpen zijn de ideale mix van batterij- en fuel celltechnologie

Wat is een Fuel Cell?

Een Fuel Cell (brandstofcel) zet waterstof om in elektrische energie, waterdamp en warmte. Schone waterdamp is de enige uitstoot. De restwarmte kan in de winter van pas komen, hiermee kan de cabine worden verwarmd.

Waarom een Fuel Cell?

De Fuel Cell is een kleine energiecentrale die de batterij(en) ondersteunt. Daarmee vervangt een fuel cell feitelijk een zonnepaneel of walstroom, of de (diesel)generator of motor die normaal gesproken ook wordt gebruikt om de batterij(en) te laden. Batterijen zijn altijd de basis, die ook de piekstroom leveren, de fuel cell werkt feitelijk als een soort range extender, lader, stille boordspanning en thuiskomer.

Garantie en betrouwbaarheid

DeoBoat bestaat sinds 2011 en heeft een gezonde bedrijfsvoering. Wij zijn momenteel nog niet aangesloten bij de HISWA, mogelijk volgt dat binnenkort.

Wij zijn bewust niet aangesloten bij een online winkelkeurmerk omdat wij dat geheel overbodig vinden. Ons naamsbekendheid, expertise en klantvriendelijkheid spreken voor zich. Bij ons kunt u risicoloos tot koop overgaan, wij bezorgen op iedere gewenste locatie in Nederland en België.

Betalen bij bezorging en installatie

U kunt bij grotere bestellingen die wij zelf afleveren zelfs bij bezorging met pin betalen! Ook assisteren wij op aanvraag tegen een kleine vergoeding bij de ingebruikname en of installatie.

Hoogste klanttevredenheid

DeoBoat gaat ècht voor de hoogste klanttevredenheid. Wij doen er echt alles aan om ervoor te zorgen dat u de juiste keus maakt. Daarmee voorkomen we samen teleurstellingen achteraf.

Wat moet de overstap naar elektrisch varen volgens DeoBoat zijn:

  • Gemakkelijk
  • Geweldige ervaring
  • Betrouwbare actieradius
  • Betere prestaties
  • Trillingsvrij, stilte en schone lucht